Louw Gemert.JPG

Bijgebouw

Gemert

Bij een vrijstaande woning in Gemert is een bijzonder vergunningsvrij bijgebouw gerealiseerd. Het gebouw kijkt uit over de diepe tuin en voorziet daarnaast aan de achterzijde in een werkplaats voor de bewoners. 

De nieuwe positie van het bijgebouw zorgt voor een afronding van het perceel. Door het gebouw onder een hoek te plaatsen in relatie tot het woonhuis ontstaat een 'omarming' van het perceel.

Daarbij staat het bijgebouw, in tegenstelling tot het verdiepte woonhuis, juist op een plateau. De architectuur en de donkere houten materialisering zorgen voor een massief blok dat contrasteert met het bestaande woonhuis.

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom